Niin se viikonloppu taas vierähti ja olimme hiukan akkuja latailemassa Ikaalisten kylpylässä. Tämä Pyhäinpäivä oli jo kolmas, jonka vietimme kylpylässä rentoutuen ystäviemme kanssa. Perinteeseen kuuluu perjantai-illan "pikkujoulut" rapukestien merkeissä asunnolla, lauantain kuntoilut lenkkeillen ja uiden. Sunnuntaina sitten jo taas puolen päivän aikaan alkaa matka kotiinpäin.

Perjantain tunnelmaa rapuja nautiskellen...

2033705.jpg

Lauantaina sitten kuntoiltiin lenkkipolulla....

2033720.jpg

ja määränpäämme muutamien km päässä kylpylältä oli kota...

2033731.jpg

Leevi ja Kassu viettivät vapaata viikonloppua meistä Annan ja Mikon kanssa. Autoilemassa oli käyty Lammilla kun mamman autoon vaihtoivat renkaat ja olivat sen pesseetkin. Kyllä nyt kelpaa ajella eikä lumen tulo haittaa kun on nastat alla. Kiitos Mikko ja Anna ! Pojat pääsivät piipahtamaan Marja-Leenan ja Matin luona pitkästä aikaa ja riemu oli kuulemma ollut lähes rajatonta. Kivaa oli ollut. Perjantai-illan Kassu oli kuitenkin istunut olkkarin pikkutuolilla ikkunan edessä ja vinkunut vain ulos odottaen mammaa kotiin. Sitten kun tajusi, että mennään nukkumaan ja mammaa ei näy niin rauhoittui kuulema Annan huoneeseen sitten yöpuulle ja koisasi siellä aamuun asti. Kiljuminen oli valtaisaa, kun sitten sunnuntaina tulimme kotiin. Ikävä oli ollut molemmin puoleinen ja kova.

Pentulaatikossa Jossulla ja Ristolla kuhina on kova. Sinnehän sitä piti pentusia päästä heti sunnuntaina vielä katsomaan, kun kasvuvauhti ja kehitys on niin huimaa. Nyt kun silmät ovat avautuneet on myös vauhti ja uteliaisuus lisääntynyt. Yrittävät jo kovasti ottaa kävelyaskelia ja välillä siinä aina onnistuvatkin. Etupäät ovat kovasti jo vahvoja ja mm. istuminen on jo helppoa. Välillä sitten tapaillaan takajaloillakin jo askelia ja mm. suosikkini Alpo kävelikin pentulaatikossa jo lyhyitä matkoja. Päivien kysymys on kun kirmaavat laatikosta yli sillä nyt jo kuikuillaan laidalta. Pientä nahinointiakin on havaittavissa ja kirputtelevat tosiaan leikkimielisesti. Varmasti loppuviikosta jo voimistutaan, kun alkavat maistelemaan kiinteää sapuskaa. On ne vain niin lutusia :-)

Näin sitä kellahdetaan, kun ollaan liian uteliaita ..

2033739.jpg

ja nyt onnistuu istuminen, suosikkini Alpo oikealla vaaleine merkkeineen....

2033741.jpg