Tänään olin Kassun kanssa tämän vuoden ensimmäisessä KV näyttelyssä Lahdessa. Tuomarina oli tiukasta linjastaan kuulu Hans Lehtinen suomesta. Lähdimme taas matkaan sillä periaatteella, että hyvä jos ei saada hylkyä tai ei voida arvostella nauhaa, kaikki muu on tervetullutta. Pippurit aloittivat ja yllättävätkin koirat saivat keltaista nauhaa ja kaikkea väriä tuomari käytti, joka oli tietysti sikäli hyvä, että kun näitä erinomaisiakin tuomareita on nähty ja nyt ei todellakaan naamalla ollut mitään merkitystä .

Kassu esiintyi omalla reippaalla olemuksellaan ja yllätyksekseni sai erin  ollen sitten vielä parasuros kehässä kolmonen. En olisi aamulla kyllä uskonut millään, kun luetteloa selasin. Nämä yllätykset ovat aina niin mukavia ! Arvostelun voitte lukea näyttelyt osiosta. Risto otti kehästä kuviakin, mutta valo ei riittänyt tarpeeksi hyvin joten en viitsi niitä tähän lisätä, mutta kun saan kehän reunalla kuvanneilta parempia kuvia niin lisään sitten.

Aamuisia tunnelmia:

 

Eilen meillä oli suursiivousta ja mahdoton kun se kiinnosti poikia eivätkä malttaneet millään nukkua vaan piti olla touhussa ahkerasti mukana. Anna antoikin niille kodinhoitohuoneesta pitkän tötterön jota oli niin kiva raadella ja lopultahan siitä tuli oikein "tappelukin" sillä seurauksella, että se piti laittaa keskeltä poikki, että molemmille olisi oma tötterö hajotettavaksi. Illalla sitten oltiin niin väsyneitä meidän vahtimisesta, että ei muuta kun nukuttiin pitkää pituuttaan.

Kassu siivousvahti väsyneenä lelunsa päällä