Onhan ollutkin taistelua tämän blogin kanssa eilisestä lähtien, kun vuodatus päivitettiin uuteen iskuunsa niin hieno punasivuinen pohja alkoi tökkimään, ääkköset olivat muuttuneet jos jonkinlaisiksi merkeiksi ja kaikki oli takkuilevaa. No tänään selvisi sitten, että ongelma oli vain tuossa punaisessa sivupohjassa ja se tulisi vaihtaa pois. No ei se nyt ihan niinkään ollut, ääkkösongelmaa on näköjään tässäkin sivussa, mutta eiköhän se nyt toivottavasti saada pelittämään.

Meidän pojat eivät eilen aamulla tienneetkään mikä heitä taas puolenpäivän aikaa odottaisi. No sehän oli Lyyli-siskon vierailu. Pojat kiljuivat ja riekkuivat kuin mielipuolet siskon vierailusta. No tietäähän tuon, Leevillä oli heti "tytöt" todellakin mielessä ja Kassu sitten hetken päästä perässä. No tähän tuli nopeasti loppu kun Lyyli vietiin putsinkiin trimmipöydälle. Sielläkin pojat kävivät vähän väliä vinkumassa pöydän vieressä, mutta turhaan.

Lyyli, Kassun sisko...

Lyylin karva olikin pysynyt hyvin kuosissaan sitten viime käynnin ja siistinnän kohteena olivatkin nyt enemmän pohjavillan täyteiset etujalat ja kyljet. Kyllähän siinä muutama tunti taas vierähti samalla niitä näitä jutellessa. Lopulta vapaus voitti ja koirat pääsivät telmimään. Leikit menivät heti astumiseksi ja vähän poikien välisiksi riidoiksi kun olivat kaikki kolme koolla, mutta sitten kun sisarukset päästettiin valloilleen pihaan niin johan leikkiä alkoi syntymään, painittiin ja kaulailtiin. Siinä mietittiin, että olisipa kiva tietää tuntevatko toisensa?

Kassun ja Lyylin painia....

Ovat kyllä niin samannäköiset livenä....

Kassu vai Lyyli ???

Meidän pojat olivat kyllä siskoaan kohtaan aika kohteliaita, kun ruokakippoihin oli jäänyt vähän papanoita aamupalalta niin Lyylihän pisteli ne poskeensa ja pojat eivät olleet moinaskaan, eivät kuppejaan juuri puolustaneet. Siinä tuli Lyylin samalla syötyä päivällinen Nauru