Nyt se sitten alkaa eli valittaminen tästä kamalasta kuumuudestaSilmänisku On se vain niin ihmeellistä, että ikinä ei ole hyvä. Jos sataa ja on kylmää niin harmittaa, jos sitten taas aurinko paistaa ja on lämmintä niin on liian lämmintä. No ei vaan, ihanaa kun kesä tulee, mutta en tykkää ihan valtavasta kuumuudesta ja sitä alkaa meillä olemaan nyt täällä sisällä, kun koko päivän paistaa aurinko ruskeaan peltikattoon.

No siinähän ne sitten menivät vapaapäivätkin kuin siivillä. Torstaina piti leipoa, mutta tulikin lähtö Jossun ja Riston raksalle, kun kaivinkone oli nostellut siellä hiekkoja salaojien ja styroksien laittoa varten ja ne piti saada porukalla kuntoon. No eihän siinä kauaa nokka tuhissut kun hiekat oli levitetty, putket viritelty ja styroksit päälle asennettua. Sitten alkoikin urakka kun aloimme vierittämään sähköjohtoa ja tv-kaapelia kaivurin tekemään ojaan ja siitä sitten sokkelin alta pientä putkea pitkin sisälle sähkökaapille. Kyllä konstit oli monet ja n. 4 h urakan jälkeen johdot olivat sisällä ja apuvälineinä oli vaijereita, naruja, ja aina taljasta lähtien.  Meinasi siinä vitsit olla välillä vähissä, että miten se lähes rautakankea muistuttava sähkökaapeli saadaan sinne sisälle. No kaikki hyvin ja nyt sähkömies saa yhdisteltyä sähköjä ja saamme lämmöt taloon päälle ja sitä kautta sitten alkaakin jo laatoitushommat kun seinät alkavat kuivumaan eli valmista alkaa syntymään.

Perjantai menikin sitten leipoessa ja metsästämässä pöytäliinoja, serveettejä ym. juhlien tykötarpeita ettei jää viime tippaan. Pistäydyimme myöskin pentujen kanssa Lyylin perhettä moikkaamassa. Kyllä Lyylillä oli ihmettelyä pienissä pennuissa, mutta sitten jo kovasti Myrtin kanssa haastettiin leikkiä.

Lauantaina tulikin sitten taas huolia ja murheita, kun vuorostaan Kassu alkoi oksentelemaan ja ripuloimaan. Myöskin Leevin maha muuttui taas velliksi. Ei kun vatsaruokaa taas kehiin ja maitohappobakteeria ym. vatsavalmisteita. Parit oksennukset ja ripulit tuli sitten taas siivottua ja ajattelin, että nytkö se taas alkaa, mutta onneksi nyt näyttää jo taas paremmalta ja kakat ovat kiinteytyneet eikä ainakaan vielä Alpo ole sairastunut.

1243279408_img-d41d8cd98f00b204e9800998e