Apuva... vettä sataa ja lumet sulaa. Onneksi tänään ei kuitenkaan lumet paakkuunnu tassukarvoihin kuten eilen. Olimme eilen kyläilemässä Lammilla ja voi sitä poikien riemua, Matin makkarapöytä oli taas katettuna ja kyllähän pojat Marja-Leenallekin tanssahtivat ja herkkupaloja löytyi Silmänisku Kävimme rantatiellä haistelemassa hajuja ja pojat kirmasivat vapaana, mutta ongelmaksi tulikin sitten se paakkuuntuva lumi ja joutuivatkin kyläreissussa sitten vesisuihkun alle, jotta paakut saatiin irti. Vauhtia riitti ja piti tutkia yläkertakin ja mielellään olisivat tutkineet myös kellarin, mutta sinne ei ollut asiaa hiirijahtiin.

Tänään saimme aamupäivästä sitten vieraaksi Alpon josta on kasvanut jo iso poika. Karva on kovin kiharainen eikä ole vielä nypittävissä, mutta on kyllä niin äitinsä näköinen, että ei voi muuta kuin ihmetellä. Aivan kuin pikku-Laki joka silloin reilu 2 vuotta sitten tuli suomeen lähes saman ikäisenä kuin Alpo nyt.

Leevi ei hirveästi jaksa tai viitsi Alpon kanssa leikkiä, pitää vain päällysmiehen komentoja jos Kassun ja Alpon leikit käyvät liian rajuiksi. Ruotuun pitää käydä kavereita välillä laittamassa, mutta muuten vain katselee sitä menoa, joka näillä kahdella kaveruksella on ja virtaa riittää. Kassu nauttii aivan suunnattomasti Alpon seurasta ja antaa höykyttää itseään niin, että Alpo on päällimmäisenä. Sitten välillä osat vaihtuvat ja Alpo on alimmaisena. On se vain hauskaa painia, tanner tömisee täältä tullaan....

Pihalta leikit aloitettiin....

sitten alkoi paini sisällä kuivauksen jälkeen...

ja ah... Kassu nauttii alimmaisena....

sitten isoveljen valvovan silmän piti puuttua taas asiaan....

minä Leevi ja hänen alaisensa, tällä lelulla ette leiki....

sitten maltettiin välillä vähän luutakin järsiä