Pennut saivat alkuviikosta ensimmäisen kerran matolääkettä ja voi kuinka niitä ällötti. Ravistelivat itseään kuin isot koirat ja irvistelivät.
Painot ovat nousseet huristen ja isoin on tällä hetkellä uros joka painaa jo yli 700 g. Luonnettakin sille on alkanut tulemaan kun Jossu nosti sen pentulaatikosta pois niin kovasti alkoi kiljumaan ja sen päälle murisemaan kuin mikäkin iso koira. Saa nähdä periikö sitten isältään tuota aitoa käppänän luonnetta, sen aika näyttää.

Ensi viikolla pennut saavatkin sitten jo ensimmäisen kerran liha aterian cheeky Nyt jo melkein kävellään ja sitten taatusti kun voimaannutaan jauhelihasta. Silmät on kaikilla auki ja kohta lähdetään tutustumaan varmaan pentulaatikon ulkopuoliseenkin elämään kun jalat alkavat kantamaan.

Maitobaarilla on tungosta...
 


Paitsi eräs erilainen "nuori" joka makaa äidin etujalkojen välissä eikä maidosta välitä...


 
Lumikin tuli viime viikolla maahan ja oikein mukavat pakkaset. Aamuisin saattoi olla -12 pakkasta ja huokasin jo helpotuksesta, että tuo kuraralli alkaa päättymään. No eikös sitten tällä viikolla satanutkin jo vettä, lumet on pois ja mittari plussan puolella.
Kirpakassa talvisäässä kävimme viime perjantaina metsälenkillä niin, että kamerakin oli mukana wink
 

Vauhdikas lähtö iltapäivän sinisenä hetkenä....
 


Pellon kautta metsään.. Leevi valppaana ja takana Ilona partis jo pyörii lumessa....



Kassun silmät suorastaan pullistuvat kun meno on niin vauhdikasta Ilonan seuratessa...



Ja lisää vauhtia kohti metsää....





Ja taivas oli merkillisen värinen...