Aamuyöllä heräsimme siihen kun Alpo vaelteli huoneesta toiseen ja alkoi oksentamaan. Hetken päästä veristä kakkaa ja oksennusta olikin sitten joka puolella. Lammikot senkuin isonivat ja aamulla olikin sitten kiireinen matka jo lääkäriin. Vatsa kuvattiin, koska illalla oksensi pienen kiven ja risuja, mutta siellä ei ensi silmäyksellä ainakaan ollut mitään isompaa vierasta esinettä. Alpo sai lääkärissä pahoinvoinnin estävän piikin, vatsaa suojaavaa lääkettä sekä se nesteytettiin nahan alle. Poika on ollut tosi alakuloinen ja kipeä. Se että huoli ja murhe olisi vain Alposta ei sitten aamulla enää ollutkaan mitään kun klo 7.40 soi puhelin ja näin Jossun soittavan. Itku oli siellä luurissa kova ja kertoi liukastuneensa lattialla ja samassa kuului luurista mieletön pamaus ja pientä huokailua. Tajusin heti, että nyt pyörryttiin tai lähti kunnolla taju. Ei kun autoon ja urku auki omilla avaimilla Jossulle. Isäntä jäi sitten kotiin odottamaan klo 8 asiakasta ja kun saavuin Jossulle makasi hän keittiössä pitkää pituuttaan. Tajuissaan oli ja kipushokki oli niin kova, että oli 2 kertaa pyörtynyt. No leikattu polvihan se sitten tietysti vielä oli joka oli vääntynyt ja jäänyt alle kaatuessa. Ei muuta kuin kylmää polvee, koipi ylös ja takaisin kotiin. Siellä asiakas jo odottikin ja sovimme, että aika perutaan ja kun kaikki selviää niin palaamme asiaan.

No sitten kiirellä viemään Alpoa eläinlääkärille ja sieltä suoraan taas urku auki Jossulle. Soitto Ortoniin ja saimme kuin saimmekin ajan tälle päivälle. Kaikki asiakkaiden ajat peruttiin ja lähdimme ajamaan kohti Helsinkiä. Polvispesialisti katsoi polven joka myös kuvattiin. Onneksi ruuvit olivat pysyneet paikalla ja mitään suurempaa ei röntgenkuvissa näkynyt. Nyt viikko odotellaan ja katsellaan, jos kipeytyy enemmän niin sitten pikaisesti uudelleen magneettikuviin, koska epäilynä oli myös polvikierukan repeämä.

Ei voi muuta kuin ihmetellä, että mitä vielä tapahtuukaan, johan tämä vuosi on sairasteltukin ihan tammikuulta asti.

Nyt siis seurataan molempien tilaa, niin Alpon kuin Jossunkin ja katsotaan mitä tuleva tuo tullessaan. Keskiviikkona on sitten isännän leikkauksen aika.