Lähdimme puolen päivän aikaan pitkälle metsälenkille ja samalla katsomaan mitä Johannan ja Riston rakennukselle kuuluu. Ilma oli hyvin tuulinen ja raaka vaikka pakkasta oli vain n. -5 astetta. Keli ei poikia haitannut, mutta pakkastuuli oli kovasti pureva varsinkin kasvoihin. Onneksi metsässä oli hiukan suojaisempaa, mutta peltoaukealla sitäkin kylmempää. Ei käynyt yhtään kateeksi talonpystyttäjiä jotka tuulessa ja tuiskussa asensivat aluskatetta katolla pellon puolella.

Lähdimme matkaan Pirkon, Jarin, Leksan, Ilonan, Rusinan ja poikien kanssa. Voi sitä riemua ja kiljumista, jonka pojat ensin pitivät tyttöjen kanssa, kun ei vähään aikaan olleet nähneet Rusinan juoksun takia.

Tästä se jänis on varmasti mennyt tuumaavat Kassu ja Rusina, Leevi haistelee jo uusia hajuja...

Leevi ja Kassu vauhdissa...

Kun olimme paluumatkalla metsästä tuli meitä vastaan myös Jossu ja Alpo. Kassu ilahtui kovasti kaveristaan, mutta ei aikaakaan kun jo oli eksyttämässä pikkumiestä metsään. Lenkin jälkeen Pirkko ja Jari keitteli meille laskiaiskahvit ja kyllä se maistuikin hyvältä räiskäleiden kera. KIITOS Kieli ulkona nam !

Nyt ei enää tontilla nökötä pelkkä kivijalka viemäri ja vesiputkineen vaan sinne on tosiaankin noussut talo vinhaa vauhtia...

Talo etupihalta päin, vas. vierashuoneen ikkuna, kuistin oikealla puolella 3 ikkunaa keittiötä ja reunimmainen ikkuna oik. koirien huoneen

Talo pellolta päin eli takapihan maisemia...