Niin siinä sitten kävi, että kun rutisee helteestä niin tänään onkin sitten vettä satanut ihan kaatamalla ja on niin älyttömän kylmä, mittarissakin vain +6 astetta. Valmistujaisjuhlista on selvitty kaikkine rääppiäisineen ja kakut ym. on tuhottu Nauru

Pojillakin on ollut tänään vähän veto pois eivätkä ole paljon ulkoilemaan halunneet, ei tuo vesisade innosta niitäkään, kun vielä inhoavat vettä, Kassu varsinkin. Tänään onkin sitten ollut sellainen puuhastelupäivä sisällä, kun saivat isot valkoiset nahkaluut. Alpo ei ensin oikein ymmärtänyt luun päälle mitään ja vähän vain haisteli, yritti piilottaa jne. mutta nyt kun ymmärsi Leevin opastuksella, että se onkin syötävää niin siinähän se sadepäivä onkin kulunut oikein rattoisasti luuta pureskellen niin ettei ehdi edes nukkumaan.

Tänään onkin pojilla pieni siistiytymispäivä eli pitää vähän katsella noita karvoja tulevaa näyttelykehää silmällä pitäen. Kassulla on edessä tällä karvalla 2 näyttelyä ja Leevillä 1. Tähdätään sitten vaikka syksyyn ja loppuvuoteen.