Niin se viikonloppukin taas vierähti ja juurihan se alkoi. No ennen kuin taas huomataankaan niin uusi viikonloppu jo odottaa, niin nopeasti nämä viikot tuntuu vierähtävän mitä vanhemmaksi tulee.

Anna sai viime viikolla ajokortin ja pojat pääsevät jatkossa kurvailemaan Annankin kyydissä milloin missäkin.

Leevin jalka voi jo paremmin. Asiakas eläinlääkärini katsoin sitä meillä käydessään ja totesi, että vähän on tainnut revähtää ja pientä turvotustakin vasemman takajalan polven seuduilla oli. Kipulääkettä on nyt otettu ja menoa pitäisi vähän hillitä, mutta kyllä se vain on hankalaa, kun toinen on vieressä kokoajan ärsyttämässä siis Kassu. Turvotus on jo onneksi poissa eikä mitään ontumista tms. ole havaittavissa ja on taas täysin oma itsensä.

Viikonloppu tuli vietettyä Jossun ja Riston raksalla, pe kaivinkone jylläsi yöhön saakka, että sai tien, autotallin pohjan ja talon pojan tehtyä. Lauantai aamuna alkoikin sitten soraralli heti aamusta ja yöunet jäivät n. 3 tuntiin. Urakkana oli saada lauantaina kaikki kuntoon, että kaivinkonekuski saa sunnuntaista vapaapäivän ja niinhän siitä tuli, kun oikein pistettiin tuulemaan. Tie on tehty ja jyrätty, autotallinpohja ja talonpohja valmiina odottamassa anturalaudoituksen tekoa. Tiedossa siis mielenkiintoisia viikonloppuja harkkotalkoissa jne. Ennen lumen tuloa kun pitäisi saada sokkelit ja lattiat tehtyä.

Tulevat tontin asukkaat....

1907338.jpg

Tien ja pohjien tekoa ja taustalla tonttia riittää...

1907330.jpg

pääsihän se mammakin konenaiseksi....

1907346.jpg